Район: LANGUEDOC
Изба Sacha Lichine

Саша Лишин:
Животът трябва да се пие с лекота

Благодарение на Саша Лишин и неговия проект „Шато д‘Есклан“ розовите вина от Прованс правят революция и печелят световно реноме. До човекът дръзнал да си представи и създаде най-елитното розé в света: „Гарус“ стои консултиращият енолог Патрик Леон, силно име във винения свят. За 25 години той е човекът зад „Шато-Мутон Ротшилд“, един от създателите на световните винени проекти „Опус Уан“ и „Алмавива“. Двамата създават серията "Chiken Wines", вина които предлагат дързка визия, лекота и радост от живота.
Виж като Решетка Списък

Настрой низходяща посока
на страница

Роден в Бордо, получил образованието си в Америка, син на легендарна за Бордо личност - Алекси Лишин, наследник на Шато в Бордо, човек минал през всички аспекти и етапи на винената индустрия - от гид на луксозни винени турове из Франция, сомелие в топ ресторанти, търговец, негосиан до технолог и собственик и създател на изба. Човек със силна визия, интелект и решителност. Благодарение на Саша Лишин и неговия проект "Шато д'Есклан" розовите вина от Прованс правят революция и печелят световно реноме. Човекът дръзнал да си представи и създаде най-елитното Розé в света: "Гарус".

Консултиращият енолог на "Саша Лишин - Патрик Леон е силно име във винения свят: за 25 години той е човекът зад "Шато-Мутон Ротшилд", един от създателите на световните винени проекти "Опус Уан" и "Алмавива".

Животът трябва да бъде лесен за пиене.

Саша Лишин, създател и уайнмейкър

 

Район:

Изба Саша Лишин
Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.