Безалкохолно Вино

Виж като Решетка Списък

3 Резултата

Настрой низходяща посока
на страница
Въпроси

5 резултат(и)

Покажи на страница
 1. Пенливите вина Френч Блуум имат много ползи за здравето

  10 people already voted for this question.

  1. Въпреки че шампанското е известно с луксозния си вкус, то съдържа и калории, захар и алкохол, които могат да имат отрицателни последици за здравето. Колекцията Френч Блуум  е по-здравословен вариант, с по-малко калории, направен от органични съставки и без алкохолно съдържание. Те също са чудесен избор за тези, които са бременни, кърмят или имат медицински състояния, които им пречат да консумират алкохол.

 2. Преживяването докато опитвате Френч Блуум е различно от това, което изпитвате с чаша шампанско.

  10 people already voted for this question.

  1. Шампанското е известно със своите сложни и богати вкусове, с нотки на плодове, мая и препечен хляб. Процесът на стареене също добавя дълбочина и характер на виното. Безалкохолните органични пенливи вина Френч Блуум имат друга структура, макар и също толкова сложна и отличителна. В зависимост от кювето, очаквайте добре балансиран вкусов профил между киселинност и минералност, с ароматни нотки на цитрусови плодове, горски плодове и цветя. Липсата на алкохол също може да ги направи да изглеждат малко трудни за гастрономия от шампанското. Въпреки че може да имат по-различен вкус, двата органични продукти без алкохол са с 5 пъти по-малко калории от традиционното шампанско.

 3. Пенливи вина на Френч Блуум са напълно безалкохолни, точно обратното на шампанското

  10 people already voted for this question.

  1. Както подсказва името, нашите безалкохолни пенливи вина имат 0,0% алкохол. Шампанското, от друга страна, обикновено има алкохолно съдържание от около 12%. Двете кювета се считат за чудесна алтернатива за тези, които искат да се насладят на вкуса и изживяването на ефервесцентното вино,  без натоварване и отрицателни странични ефекти. Можете да очаквате изцяло ново  пътешествие на сетивата с Френч Блуум.

 4. Френч Блуум са безалкохолни пенливи вина, които се произвеждат следвайки органично био производство в Лангедок, Южна Франция, а не в Шампан.

  10 people already voted for this question.

  1. Регионът Шампан и вината от Шампан са с контролирано наименование за произход и защитено наименование за произход. Това означава, че шампанското може да се произвежда само в региона Шампан във Франция и процесът на производство се регулира от строги правила. Традиционният метод за производство на шампанско включва вторична ферментация в бутилката, която дава на виното фините мехурчета. От друга страна,  безалкохолните и органични пенливи вина на  Френч Блуум се произвеждат в Лангедок, Франция, направени от био Шардоне с процес на деалкохолизация с добавяне на най-фините мехурчета на финала

 5. Защо безалкохолното пенливо вино Френч Блуум не е шампанско?

  10 people already voted for this question.

  1. Търсите пенлива и празнична напитка, но без алкохолното съдържание на шампанското или на другите пенливи вина? 

   Деалкохолизираното пенливо вино  Френч Блуум  може да се превърне във вашето предпочитано вино от такъв тип. Дори ако неговата структура, стил и характер се доближава до благородния характер, сравним с този на шампанското и другите изискани пенливи  вина, някои разлики остават. Нека отворим бутилка и да изследваме!

5 резултат(и)

Покажи на страница
Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.