Безалкохолно вино LE ROSÉ - 750ml

LE ROSÉ е знак за здравословен начин на живот. Сертифицирано, веган и органично, без никакви сулфити, консерванти или добавена захар, то е идеалният избор за всеки, който търси алтернатива на традиционните вина. С 0,0% алкохол, това вино е подходящо и за бременни жени, като предоставя възможността да се наслаждават на вкуса на качествено вино без никакви ограничения.

Различно, смело и дръзко пенливо вино, очароващо сетивата, LE ROSÉ Organic French Bubbly е без алкохол, изпълнено с добре балансирана сложност, с изключително хармоничен вкус, приятна минералност и свежест, за всички искрящи моменти в живота. LE ROSÉ е не просто безалкохолно вино, а истинско произведение на изкуството на винопроизводството.

70,00 лв.

378,00 лв. (6 x 750ml)
10% отстъпка за кашон
Информация
Тип вино Пенливо Вино
Изба French Bloom
Държава Франция
Област South of France
Информация
Разфасовка 750ml
Реколта N/V
Сорт Шардоне и Пино Ноар
Алк. % 0,0%

LE ROSÉ се отличава с деликатно балансирани нюанси, които съчетават свежестта и минералността на изисканите френски вина. Хармоничният му вкус разкрива богат цветен букет, а всяка глътка завършва с живи ароматни нотки. Розовите листенца, червените плодове и намеци на суха бяла праскова създават пъстра и вълнуваща вкусова мозайка.


Френч Блуум "Льо Розе" е създадено с мисълта за споделяне - за моментите, когато сме заедно. Независимо дали става въпрос за семейни събирания, брънч с приятели или романтични вечери, това вино е идеалният спътник, който добавя стил и вкус към всяко ваше събитие.


Превъзходството на LE ROSÉ е удостоено с международното отличие за Най-Добро Пенливо Вино 2023 (победител за най-добро пенливо без алкохол в света). Това признание не е просто оценка за качество, а потвърждение за уникалността и изключителността на този продукт в световен мащаб.

Насладете се на естествени съставки за неповторимо изживяване. Съставът на LE ROSÉ включва деалкохолизирано био вино, газирана изворна вода от Женсак, био гроздов сок и органични натурални аромати. Всяка съставка е избрана с грижа, за да се гарантира автентичността й.

УЕЛНЕС ИНФОРМАЦИЯ 
Сертифицирано веган - органично - халал
0,0% алкохол
Подходящ за бременни
Ниско калорично
Без сулфити
Без консерванти
Без добавена захар, 5,9g/ 100ml

 

СЪСТАВКИ
Деалкохолизирано био вино, газирана изворна вода от Женсак, био гроздов сок, органични натурални аромати. 

ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ
За да се насладите напълно на ароматите на “Льо Розе”, ви препоръчваме да го сервирате много охладено на 2-4 C° във висока , предварително охладена чаша, и най-важното заобиколени от любимите ви хора.

 

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.