Район: LA GARROTXA, SPAIN

Минерална вода SANT ANIOL:

100% НАТУРАЛНА. БЕЗ ХИМИКАЛИ. НЕДОКОСНАТА, ОТ ИЗВОРА.

Водата на Sant Aniol извира от защитения вулканичен природен парк “La Garrotxa” (Жирона). Бутилиращото предприятие се намира непосредствено до извора на минералната вода, в малко селце, наречено Sant Aniol de Finestres. Разположен на един склон в природния парк от застинала лава и вулканични скали, което определя “Sant Aniol” като вода с превъзходна чистота и уникални качества.

Виж като Решетка Списък

Настрой низходяща посока
на страница
Въпроси

4 резултат(и)

Покажи на страница
 1. Какво прави минералната вода "Sant Aniol" толкова специална и уникална?

  10 people already voted for this question.

  1. Минералната вода "Sant Aniol" е една от най-чистите и натурални води, която идва директно от извора. Нейният балансиран и уникален минерален състав я прави недосeгаема по отношение на качество и вкус.

 2. Как мога да поръчам минералната вода "Sant Aniol" за доставка в България?

  1. За да поръчате нашата натурална минерална вода "Sant Aniol," просто посетете нашия уебсайт и изберете желания обем и количество. Ние ще ви доставим минералната вода директно до вашия адрес в България.

 3. Защо да избера минералната вода "Sant Aniol" пред други видове вода?

  1. "Sant Aniol" е синоним на качество, чистота и уникален вкус. Нейният уникален минерален състав я прави незаменима за всеки, който цени истинска натурална минерална вода без компромиси.

 4. Какъв е произходът на минералната вода "Sant Aniol"?

  1. "Sant Aniol" е 100% натурална вода, която извира от непорочния природен около средиземноморски регион. Тази вода е без химикали и не се докосва по време на производствения процес.

4 резултат(и)

Покажи на страница

Минерална вода Sant Aniol
Минерална вода - от сърцето на Жирона

Компанията “Sant Aniol”, основана през 1993 г. от семейство “Feliu-Bassols”, е част от един от най-добрите семейни холдинги в Испания с повече от 100 години история.

Sant Aniol извира от защитения вулканичен природен парк “La Garrotxa” (Жирона). Бутилиращото предприятие се намира непосредствено до извора на минералната вода, в малко селце, наречено Sant Aniol de Finestres. Разположен на един склон в природния парк от застинала лава и вулканични скали, което определя “Sant Aniol” като вода с превъзходна чистота и уникални качества.

Минерална вода Sant Aniol
Минерална вода - Sant Aniol de Finestres

Минералната вода се процежда в продължение на хиляди години през вулканичните скали на природния парк “Garrotxa”. Това осигурява на водата “Sant Aniol” богатство от минерали и високо ниво на чистота без замърсители.

Вулканичната енергия на земята позволява на водата “Sant Aniol” да абсорбира повече минерали, отколкото другите води. Това привилегировано местоположение осигурява минерална вода с неизменна чистота.

Минерална вода Sant Aniol
Минерална вода - Sant Aniol de Finestres

Минерализация

Водата “Sant Aniol” има един балансиран и уникален минерален състав. Комбинацията от елементи, които тя съдържа спомага и улеснява пречистването на нашето тяло. Освен това, тя помага за предотвратяване инфекции на пикочните пътища и за намаляване на пикочната киселина и холестерола. Ниското съдържание на натрий я прави подходяща за хранителни режими с ниско съдържание на натрий и при лечение за овладяване на хипертонията.

Минерална вода Sant Aniol – предимства.

"Водата “Sant Aniol” има един балансиран и уникален минерален състав. Богатата й минерализация спомага да се улесни пречистването на организма."

КАЛЦИЙ

Богата на калций, подобрява развитието на костната структура. Силно препоръчвана за деца и възрастни хора, както и за бременни жени и кърмачки.

91,3 мг/л

МАГНЕЗИЙ

Богата на магнезий, спомага за правилното функциониране на нервната система

17,5 мг/л

НАТРИЙ

Ниско съдържание на натрий, подходяща за хранителни режими с ниско съдържание на натрий, спомагащо за поддържане на кръвното нлягане.

6,4 мг/л

АЛКАЛНА

Спомага за балансиране на киселините в тялото благодарение на основното си pH.

pH 7,4

БИКАРБОНАТИ

Богата на бикарбонати, намалява киселините и улеснява процеса на храносмилане.

349 мг/л

СУХ ОСТАТЪК (180°)

323 мг/л

НАЙ-ЧИСТАТА МИНЕРАЛНА ВОДА ПРИСТИГА ДИРЕКТНО ОТ ИЗВОРА ЗА ДА БЪДЕ НА ВАШАТА МАСА

Нашият строг контрол на качеството и производственият ни процес, който изключва човешката намеса, ни позволяват да гарантираме, че както процесът на черпене на минералната вода, така и бутилирането й изключват възможността за привнасяне на замърсители. Натуралната минерална вода, която ние предлагаме на пазара, се намира в най-чистото си естествено състояние.

Минерална вода Sant Aniol – чистота във всяка капка

Водата винаги е представлявала естествен източник на здраве и енергия. Тя е жизненоважният елемент за всеки организъм и именно заради това човек би могъл да оцелее едва кратко време при липсата на достатъчно хидратация. Времената се изменят неимоверно и наред с множеството висококачествени продукти и услуги, които безрезервно сме възприели като стандарт в начина си на живот, някои от най-елементарните ни жизнени нужди се превръщат в застрашен вид. Замърсената питейна вода се е превърнала в глобален проблем, който почерня множество региони от картата на света. Индустрията оставя своя пагубен отпечатък върху природата, затова и ние сме безкрайно горди да притежаваме частица чистота, която ежедневно да ни се отблагодарява за това, че я опазваме неопорочена.

Минерална вода 1 - разновидности
Минерална вода - Sant Aniol естествен източник на здраве

Натурална минерална вода Sant Aniol

Ние можем смело да заявим, че минералната вода Sant Aniol притежава неподравена и неизменна чистота, поради девствения регион, откъдето извира. Минералната вода стартира своето пътешествие от сърцето на природния парк “La Garrotxa” от дълбочина над 150 м. Но това не е единственото уникално и неповторимо качество на натуралната минерална вода Sant Aniol. Нейната жизненост се поражда от вулканичния ландшафт, през който тя хиляди години е проправяла своя път, за да гарантира съвършена чистота и балансиран минерален състав.

В сравнение с други популярни минерални води, Sant Aniol притежава висока степен на минерализация – 323 мг/л с някои ключови елементи в оптимални за благосъстоянието на всеки един човек количества. Ниското 6.4 мг/л количество натрий е изключително подходящо за консумацията ѝ по време на хранителни режими и за намаляване на хипертонията. Количеството на калций 91.3 мг/л е от най-високите сред конкурентните минерални води, като по този начин подпомага заздравяването и развитието на костната система. Магнезиевото съдържание на минерална вода Sant Aniol също се позиционира на добро ниво с 17.5 мг/л като подобрява правилното функциониране на нервната система.

Минерална вода 2 - вулканична вода
Минерална вода - идеална за цялото семейство

Качества на вулканичната минерална вода

Уникалността на вулканичната местност, от която извира минерална вода Sant Aniol, позволяват обогатяването ѝ с достатъчно количество и разнообразни елементи, които я правят толкова специален гост на семейната трапеза. Вулканичната енергия позволява абсорбирането на повече минерали, отколкото останалите минерални води. Затова и минерална вода Sant Aniol е идеална за цялото семейство, като не просто хидратира тялото, но и го зарежда с оптимален минерален състав, филтриран през пластовете вулканична скала. Добавената стойност на тази натурална минерална вода е ползата ѝ за най-малките членове на семейството. Повечето минерални води са забранени за деца под 1 годинка поради опасността от прекомерно натрупване на натрий в организма. Минерална вода Sant Aniol притежава едва 6.8 мг/л натрий при препоръчителна граница от 20 мг/л, което я прави абсолютно безопасна и подходяща при приготвянето на храни за кърмачета.

Наред с най-малките, минерална вода Sant Aniol носи множество ползи и за останалите членове на семейството, поради богатството си от жизненоважни минерали като калция. Калцият участва в правилното изграждане на костната система, а с напредване на възрастта количеството му в тялото се изчерпва. Най-значими за здравето са естествените източници на хранителни вещества, затова и консумацията на вулканична минерална вода е чудесен начин да си набавяме поне част от тях. Минерализацията на Sant Aniol подобрява и функционирането на сърцето и мускулите, затова и тази минерална вода е идеална за всички спортисти, които се нуждаят от допълнителен прием на калций и магнезий. По този начин се контролира на просто водния, но и минералния баланс в организма след тренировка, а и се спомага за по-бързото възстановяване на мускулите.

минерална вода 3 - храна
Минерална вода - перфектният партньор към вашето хранене

Минерална вода Sant Aniol за устойчив живот

Стартирали през 1993 година като семейна компания, производителите на минерална вода Sant Aniol умело успяват да поддържат своите традиции и ценности. Всяка бутилка минерална вода е не просто бизнес продукт, а комплимент с грижа към природата и обществото. Това е и посланието, което се крие зад дългогодишния успех на минерална вода Sant Aniol. Да имаш самосъзнанието, че притежаваш нещо уникално, и да работиш усърдно, за да го запазиш чисто и неопетнено, ето това е истинското богатство. Богатство, което Sant Aniol вече толкова години споделя с милиарди семейства по цял свят, позволявайки им да сложат на своята трапеза най-чистата и богата натурална минерална вода.

Устойчивостта на този идеал, разбира се, не се крие единствено в съдържанието. През годините производственият процес на минералната вода се осланя на нестихващите иновации и оптимизации, като от 2018 година насам Sant Aniol може уверено да заяви, че използва 100% зелена енергия при бутилирането на всяка капка минерална вода. По-голямата част от портфолиото на минерална вода Sant Aniol е преминало към екосъобразни стъклени опаковки, което е поредната стъпка към развитието на устойчив бизнес модел.

Минерална вода - Luis Suarez
Минерална вода - подобрява и функционирането на сърцето и мускулите

Портфолио на минерална вода Sant Aniol

За да се гарантира запазването на качеството на минерална вода Sant Aniol, част от портфолиото се пресъздава в стъклени бутилки Rocks. Релефът на бутилките наподобява скалите, които от хилядолетия са роден дом на уникалната вулканична минерална вода. Устойчивото самосъзнание в предприемаческия дух на производителите на минерална вода Sant Aniol не просто допринася за лансиране на продукта в елегантни стъклени бутилки, но и води до използване на 20% рециклирано стъкло, което е малка стъпка към един по-добър и екосъобразен свят. Синият и розовият етикет на минералната вода съответно насочват към натурален и газиран продукт.

Втората продуктова серия на минерална вода Sant Aniol отново се оглежда в стъклена обвивка, този път с класическа форма. От там произлиза и наименованието на серията минерална вода – Classic, като дизайнът носи и едно от най-престижните отличия – наградата “Laus”.

Продуктовата гама PET е създадена да отговаря на динамиката в ежедневието. Пластмасовите бутилки минерална вода придават удобство в забързаната рутина, а релефът им отново символизира вулканичния произход на минералната вода Sant Aniol. Портфолиото от гамата PET е в разфасовки от 500 мл, 1 л и 1.5 л.

Минерална вода - Газирана вода - стъклена бутилка
Минерална вода - Газирана вода, вземете своята сегa!

Минерална вода Sant Aniol – чистота във всяка капка

Натурална минерална вода Sant Aniol

Качества на вулканичната минерална вода

Минерална вода Sant Aniol за устойчив живот

Портфолио на минерална вода Sant Aniol

Минерална вода 1
Минерална вода - Разгледайте при нас!
Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.