Минерална вода Classic Natural 750ml

ПЪРВОКЛАСНА – CLASSIC

Нашият класически дизайн, с точни форми и eлегантен външен вид, стимулира момента на пиене на изключителната вода “Sant Aniol”. Дизайнът ни е носител на едно от най-престижните отличия – наградата “Laus”.

3,99 лв.

53,85 лв. (15 x 750ml)
10% отстъпка за кашон
Информация
Изба Sant Aniol
Разфасовка 750ml
Тип Натурална вода
Информация
Вид бутилка Стъкло
Област La Garrotxa
Държава Испания

“SANT ANIOL” ПРЕДИМСТВАТА НА МИНЕРАЛНАТА ВОДА

ПОДХОДЯЩА ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Минералната вода “Sant Aniol” има оптимален минерален състав благодарение на естественото си филтриране през пластовете вулканична скала. Това е една балансирана минерална вода, идеална за цялото семейство.

ПОЛЕЗНА ЗА СПОРТУВАЩИТЕ

Пиенето на вода преди, по време и след спортни занимания е от ключово значение за възстановяване на баланса на вода и минерали, които тялото ни губи по време на тренировка. Магнезият и калцият помагат за правилното отпускане и свиване на мускулите.

ПОДХОДЯЩА ЗА ДЕЦА

За да се избегне претоварването на организма на децата под 1 година с натрий, се препоръчва да им се дава вода, която съдържа по-малко от 20 мг/л. Минералната вода “Sant Aniol” е с ниско съдържание на натрий (6,8 мг/л) и е подходяща за приготвяне на храна за кърмачета.

ПОДХОДЯЩА ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

Количеството калций в минералната вода “Sant Aniol” е отлично за всички възрасти и е необходимо за оптималното функциониране на сърцето и мускулите, както и за укрепването на костната система, когато тялото ни започне да старее.

вода, water

сант аниол, sant aniol

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.