Безалкохолно вино LE BLANC -750ml

Елегантно, ефирно, изискано, екстравагантно и ултрамодерно пенливо вино, LE BLANC - Organic French Bubbly е без алкохол, с фантастичен бленд от деалкохолизирано френско Био Шардоне и без добавена захар. 

LE BLANC е истинско преживяване за сетивата, представяйки уникалния свят на безалкохолните вина с един изискан и изтънчен вкус. Създадено от най-фините сортове френско био Шардоне, това пенливо вино въплъщава духа на френската винарска традиция, преобразено в модерна и здравословна алтернатива.

 

65,00 лв.

351,00 лв. (6 x 750ml)
10% отстъпка за кашон
Информация
Тип вино Пенливо Вино
Изба French Bloom
Държава Франция
Област South of France
Информация
Разфасовка 750ml
Реколта N/V
Сорт 100% Шардоне
Алк. % 0.0%

Френч Блуум "Льо Блан" се отличава със своята уникална минералност и деликатни нотки на круша, които задават стила и характера на това изключително вино с изтънчен бленд и неподражаем стил. Балансът между киселинност и дълбочина се усеща във всяка глътка, като флоралните аромати и тропическите нюанси създават едно завладяващо и изкушаващо изживяване.

LE BLANC е съвършеното вино за всеки повод, било то официално събитие, интимно събиране или просто момент на споделена радост. Със своята универсалност, това вино е идеален спътник на различни кулинарни изкушения, като обогатява всяко ястие с нови, балансирани вкусове, които ще оставят всички ваши гости очаровани.

LE BLANC е съобразено с най-високите стандарти за здравословно хранене, като предлага истинска алтернатива на традиционните вина. Безалкохолно, с ниско съдържание на калории и без добавена захар, това вино е подходящо и за бременни жени, както и за тези, които следват веган или халал диета. Без никакви сулфити и консерванти, LE BLANC гарантира чист и натурален вкус.

„Истинска наслада; ще отпивате с удоволствие забравяйки, че няма алкохол!“ -The Drinks report 

Създадено от 100% натурални и органични съставки, LE BLANC предлага неповторимо изживяване, а съставките са подбрани с изключително внимание, за да се гарантира, че всяка глътка от това вино ще достави истинско удоволствие за сетивата.

LE BLANC е вино за всички специални моменти, но независимо от повода, то ще Ви прикани да отпразнувате всеки миг със стил, качество и елегантност. Насладете се на това изтънчено безалкохолно вино и споделете радостта с вашите любими хора.

МЕЖДУНАРОДНО ОТЛИЧИЕ ЗА НАЙ-ДОБРО ПЕНЛИВО ВИНО 2023
Победител за най-добър Пенливо без Алкохол в света

УЕЛНЕС ИНФОРМАЦИЯ 
Сертифицирано веган - органично - халал
0,0% алкохол
Подходящ за бременни
Ниско калорично
Без сулфити
Без консерванти
Без добавена захар, 5,9g/ 100ml

ТЕМПЕРАТУРА НА СЕРВИРАНЕ
За да се насладите напълно на ароматите на “Льо Блан”, ви препоръчваме да го сервирате много охладено на 2-4 C° във висока , предварително охладена чаша, и най-важното заобиколени от любимите ви хора.

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.