Подаръчен комплект безалкохолно вино French Bloom Discovery box

Френч Блуум създава нов начин да бъдем с нашите близки за моменти на удоволствие и празници, споделени между всички - семейство и приятели, във всички сфери на живота. Направени от органично деалкохолизирано шардоне и пино ноар, тези безалкохолни френски пенливи вина са единствена по рода си пресечна точка на френската традиция и иновациите.

Френч Блуум беше избрано за най-доброто безалкохолно вино в света на Световните награди за пенливо вино за 2023 г. В категория безалкохолни вина на престижното издание The Drinks Report.

 

149,90 лв.

Налично

Какво включва:

Безалкохолно вино LE BLANC -750ml
Безалкохолно вино LE BLANC -750ml

Елегантно, ефирно, изискано, екстравагантно и ултрамодерно пенливо вино, LE BLANC - Organic French Bubbly е без алкохол, с фантастичен бленд от деалкохолизирано френско Био Шардоне и без добавена захар. 

LE BLANC е истинско преживяване за сетивата, представяйки уникалния свят на безалкохолните вина с един изискан и изтънчен вкус. Създадено от най-фините сортове френско био Шардоне, това пенливо вино въплъщава духа на френската винарска традиция, преобразено в модерна и здравословна алтернатива.

 

Безалкохолно вино LE ROSÉ - 750ml
Безалкохолно вино LE ROSÉ - 750ml

LE ROSÉ е знак за здравословен начин на живот. Сертифицирано, веган и органично, без никакви сулфити, консерванти или добавена захар, то е идеалният избор за всеки, който търси алтернатива на традиционните вина. С 0,0% алкохол, това вино е подходящо и за бременни жени, като предоставя възможността да се наслаждават на вкуса на качествено вино без никакви ограничения.

Различно, смело и дръзко пенливо вино, очароващо сетивата, LE ROSÉ Organic French Bubbly е без алкохол, изпълнено с добре балансирана сложност, с изключително хармоничен вкус, приятна минералност и свежест, за всички искрящи моменти в живота. LE ROSÉ е не просто безалкохолно вино, а истинско произведение на изкуството на винопроизводството.

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.