Розе за розово настроение

Всички харесваме Розе! Искаме повече и повече. Розов кашон с вина от емблематични райони – Южна Франция, Сицилия, Лоара, Пиемонте, Прованс, Венето.

Съдържа: 6×750ml

125,00 лв. Цена 147,06 лв.

Налично

Какво включва:

The Pale - 750ml
The Pale - 750ml

The Pale е най-новият Провансалски продукт на големия визионер Саша Лишин. Смел и дързък продукт, нов член на голямото розово семейство на Шато д‘Есклан. Красив етикет, който ни връща в двайсетте години на миналия век и носи послание за лекотата, с която трябва да се живее, или както се пее в небезизвестната песен на Едит Пиаф – „Животът в розово“ (La Vie en Rose).

Rosé Extra Dry “Bollé” - 750ml
Rosé Extra Dry “Bollé” - 750ml
Кюве от 100% Манзони. Искрящо, пенливо вино, произведено по свежия и жив метод “шарма” в стил “Розé”. Избрано в Топ 10 на “Пенливи вина от целия Свят” на Уайн Ентусиаст!
Le Poussin Rosé - 750ml
Le Poussin Rosé - 750ml

Това леко и фино вино е съчетание на френското ноу-хау с най-модерни технологии. Селекция от грозде от района на Еро, между Пазена и Безие. Да се консумира под звуците на “La ve en rose” (“Животът в розово”) на Едит Пиаф.

Разгледайте още от предложенията ни за розе.

 RosaChiara Rosé - 750ml
RosaChiara Rosé - 750ml

Вино, което носи името на собственичката на избата, Киара Солдати. Създадено с много грижа, балансиран бленд получен от прочутия местен бял сорт Кортезе и Пино Ноар.

Rosé Branciforti Terre Siciliane IGT - 750ml
Rosé Branciforti Terre Siciliane IGT - 750ml

Уникален бленд, който съчетава силата и мощта на Неро д’Авола с пикантното и свежо Пти Вердо. Изцяло ръчен гроздобер от 20 годишни лозя. Грозде от слънчевите склонове на Трапани (западната част на Сициилия).

Attitude Rosé - 750ml
Attitude Rosé - 750ml

Розé от Лоара, прецизен бленд на три сорта с доминиращ Пино Ноар, Каберне Фран и Гаме. Гроздето се бере ръчно и се третира с възможно най-голяма грижа. Виното е получено частично от сок от директната преса на гроздето (в по-голям процент), и частично от сок получен по метода “saignée” където част от оцветения вече сок се отделя от ципите и семките, с цел получаване на повече наситеност.

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.