Billecart-Salmon Duo Brut & Rose

Билекар Брут Резерва и Билекар Розе, две вина „задължителни“ за еклектичната гастрономия. Два емблематични продукта на избата, които отразават по блестящ начин философията на Билекар-Салмон за чистота, финес, органично и търпеливо винопроизводство. Всяка една бутилка съдържа вина отлежавали минимум 48 месеца с утайките (вместо задължителните за областа 18 месеца). Което дава гаранция за изключителност на всяка чаша шампанско. Едно великолепно „дуо“ за всеки празник и весел повод.

299,00 лв.

Налично

Какво включва:

Brut Réserve - 750ml
Brut Réserve - 750ml

Има вина, които се превръщат в емблема, легенда, институция. С огромно историческо значение за Билекар-Салмон е техният Брут Резерва. Шампанско, което присъства във винените менюта на най-добрите ресторанти по света. Билекар-Салмон Брут Резерва нон винтидж (без указана реколта) шампанско, което очарова с минимализма на мехурчетата, финес, елегантност и завършеност. Прекрасните нежни аромати идват от дългият процес студена ферментация. Щедрият гастрономичен вкус от най-доброто грозде, виненото усещане от опита, визията и възможностите на производителя. Съотношението на сортовете не е променяно последните 50 години. Докато броят на обожателите расте постоянно!

Вижте още предложения за шампанско.

Brut Réserve Rosé - 750ml
Brut Réserve Rosé - 750ml

Билекар-Салмон Розé е водещото шампанско на избата, истинският флагман. Розето е създадено в края на 50-те години на миналия век от бившия изпълнителен директор Жан Ролан-Билекар, който е търсил да постигне идеалното шампанско за всяко време на деня и за всеки. Може би най-добре би било да чуем какво казват експертите за най-романтичното розово шампанско… Виненият гуру Робърт Паркър казва за Билекар-Салмон Розé: “Това превъзходно шампанско се превърна в моя първи избор на розé от Шампан, защото е толкова последователно … и добро.” Друг критик Вилфред Уонг отива по-далеч: “Това би могло да бъде виното, което бих избрал ако трябваше да ме заточат на пустинен остров.”

Разгледайте още от предложенията ни за розе.

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.