Район: SOAVE & VALPOLICELLA
Изба Грациано Пра

Грациано Пра:
Виното е Тероар

Основател на изба, иноватор, мечтател, визионер, осъзнат винопроизводител, пазител на тероара, почитател на чистотата и искреността във виното и застъпник на местните сортове, така накратко можем да характеризираме Грациано Пра. Благодарение на Грациано, райони като Монте Гранде и Монте Бисон в Соаве и Морандина във Валполичела получават световна слава. Квинтесенцията на неговия успех се изразява в уважение към земята и неповторим стил на чистота при вината. За успеха на избата свидетелстват многобройните награди от авторитетни критици. Wine Spectator поставя неколкократно вина на Пра в различни години в най-добрите 100 италиански вина.
Виж като Решетка Списък

Настрой низходяща посока
на страница

Основател на изба, иноватор, мечтател, визионер, осъзнат винопроизводител, пазител на тероара, почитател на чистотата и искренността във виното и застъпник на местните сортове, така накратко можем да характеризираме Грациано Пра.
Благодарение на Грациано, райони като Монте Гранде и Монте Бисон в Соаве и Морандина във Валполичела получават световна слава. Квинтесенцията на неговия успех се изразява в уважение към земята и неповторим стил на чистота при вината.

И днес все още Грациано взема всички по-важни решения по отношение на производството и управлението.

За успеха на избата свидетелстват многобройните награди от авторитетни критици. Wine Spectator поставя неколкократно вина на Пра в различни години в най-добрите 100 италиански вина.

Има много малко производители с това върховно качество; Грациано Пра е един от тях.

Оливър МакКръм уайнс.

 

Район:

Карта на Италиа, Валполичела
Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.