Район: Champagne
Изба Билекар-Салмон

Билекар-Салмон:
Символ за изключителност

Избата Билекар-Салмон е създадена през 1818 г, от съпрузите Никола-Франсоа Билекар и Елизабет Салмон. Вече повече от 200 години от поколение на поколение се предава тайната за производство на изключително шампанско. Билекар-Салмон е едно от любимите вина на сомелиерите по света. Безкомпромисното качество, доказаните във времето умения и знания, модерното оборудване и не на последно място, фактът че избата е съумяла да остане на 100% фамилна собственост, са гаранция за изключителност във всяка една бутилка Билекар-Салмон.

Виж като Решетка Списък

374 Резултата

Настрой низходяща посока
на страница

Избата Билекар-Салмон е създадена през 1818 г. от съпрузите Никола-Франсоа Билекар и Елизабет Салмон. Вече повече от 200 години от поколение на поколение се предава тайната за производство на изключително шампанско. Днес Билекар-Салмон има статут на „легендарна“ изба за района. Като доказателство за успеха им е фактът, че на сляпа дегустация за "Вино на хилядолетието" от 11000 вина Кюве Никола-Франсоа 1964 е избрано на първо място, а на второ - Кюве Никола-Франсоа 1965.

От избата винаги използват съвременни и иновативни технологии за непрекъснато подобряване на виното. В стилистиката на избата е шампанското да отлежава възможно най-дълго време с дрождите. Бутилките отлежават в огромна мрежа от изби създадени между 17 и 19 век. Издълбани в твърдия варовик, те осигуряват постоянна температура от 12°C, което способства образуването на идеално фини мехурчета.

Билекар-Сламон е едно от любимите вина на сомелиерите по света. Безкомпромисното качество, доказаните във времето умения и знания, модерното оборудване и не на последно място, фактът че избата е съумяла да остане на 100% фамилна собственост, са гаранция за изключителност при всяка една бутилка Билекар-Салмон.

Билекар-Салмон Брут Резерв и Розé са нашата идентичност и запазена марка.

Антоан Ролан-Билекарт, шесто поколение Билекар и посланик на марката.

 

Билекар-Салмон представена от BNK Wine Academy

 

 

 

Район:

Изба Билекар-Салмон

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.