Нашата премиум селекция

Когато избираме вино, ние все едно избираме книга. Защото виното разказва истории. В този кашон са побрани много пленителни истории, разкази за виното и живота на велики хора.

Съдържа: 6×750ml

372,00 лв. Цена 437,65 лв.

Налично

Какво включва:

Rock Angel - 750ml
Rock Angel - 750ml

"Всичко започна с шепот… Време е за Рок!” Второто вино в семейството е “Рок Ейнджъл”, познатo преди 2015г. като Шато д’Есклан. Алтер егото на “Уиспъринг Ейнджъл.” “Уиспъринг в кожено яке…"

Разгледайте още от предложенията ни за розе.

Valdobbiadene DOCG Superiore di Cartizze - 750ml
Valdobbiadene DOCG Superiore di Cartizze - 750ml
Най-доброто от най-доброто място за Просеко – Картице. Вино от над 100-годишни лозя в най-стария район за отглеждане на грозде – Картице. Историческа област за винопроизводство, известна още от Венецианската Република; Гран Крю за Просеко. Елегантно, изискано, фино с нежна и продължителна игра на мехурчетата. Вино за специални мигове и поводи!
Sauvignon Collio DOC - 750ml
Sauvignon Collio DOC - 750ml

Виното се прави единствено от сорта “Совиньон” – сорт от голямо значение, култивиран в района на Сотерн и Бордо, откъдето гроздето е внесено във Фриули. Тук намира идеални условия като почва и климат. Гроздето се бере ръчно и се мачка внимателно, след което следва кратък период на декантиране при пълно отсъствие на серен диоксид. Ферментацията се извършва в резервоари от неръждаема стомана при контролирана температура. Отлежаването се извършва върху утайките в продължение на 8 месеца. Първата реколта е през 1972г.

Вижте още от предложенията ни за Совиньон блан.

“Sonetto” Primitivo di Manduria DOC Riserva - 750ml
“Sonetto” Primitivo di Manduria DOC Riserva - 750ml

“Сонето“ често е давано за пример като изключително, „иконично “, велико вино, класика на енологията на Пулия. За направата му се използва само най-висококачествено грозде от 90-годишни лозя от Примитиво ди Мандурия, отглеждани с древната и традиционна система на храстовидно лозраство с много нисък и ограничен добив.
И както сонетът е най-взискателната, лирична и успешна стихотворна форма така и нашето вино „Сонето“ е идеално съчетание между форма и съдържание, което непрестанно се развива. Съществува схващане, че който не е писал сонет, не е голям поет. За нас, всеки който опита „Сонето“ ще може да се докосне до съвършенството на Примитиво ди Мандурия.

Chablis 1er Cru “Les Vaucopins” - 750ml
Chablis 1er Cru “Les Vaucopins” - 750ml

“Ле Вокопен” специално вино в селекцията вина на Албер Бишо от Шабли. Географски, Премие Крю “Ле Вокопен” се намира от дясната страна на река Серена и като тероар се доближава много до този на Гран Крю тероарите: южно изложение, стръмни склонове и наличие на много фосили.

Etichetta Nera Cortese Gavi dei Gavi® - 750ml
Etichetta Nera Cortese Gavi dei Gavi® - 750ml

Престиж, най-високо качество, органично производство, подбрано грозде от 60 годишни лозя, семейна традиция, световна слава – всичко това е събрано в една бутилка от Ла Сколка „Черен Етикет“.

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.