Район: Champagne
Изба Пол Роже

Пол Роже
ФАМИЛНА ИНСТИТУЦИЯ:
ТРАДИЦИЯ И ПРЕВЪЗХОДСТВО

Историята на Пол Роже е историята на Шампанското, което станa любимото на кралски особи, държавни глави, политици, отдадени ценители и много други важни хора, за които това вино се превърна в част от семейната им история. Сър Уинстън Чърчил е най-известния любител на марката, който през целия си живот е посланик на знаменитата Къща и истински приятел на семейството. До ден днешен джентълменското споразумение задължава при всяка нова реколта на “Кюве Уинстън Чърчил” от Пол Роже да искат позволение от наследниците на Чърчил, виното да носи името на прадядо им.

Виж като Решетка Списък

Настрой низходяща посока
на страница

В своята 170-годишна история Пол Роже си извоюва една от най-ласкателните репутации в избрания кръг от водещи марки шампанско.

Това признание е плод на непоколебимата отдаденост на Къщата към две основни ценности - превъзходство и независимост. "Всяко от вината, което носи нашето име, се третира като безупречен посланик на история ни." В продължение на шест поколения потомците с изключителна взискателност, остават верни на стратегията, която е заложена от самото начало от основателя Мосю Пол Роже.

“Превъзходство” значи преди всичко дългогодишни партньорства с доказани лозари, които отглеждат “превъзходно” грозде, от което се прави “превъзходен” продукт. Членовете на семейството следят отблизо всички операции, включително детайлите на винификацията и напълно независимо избират купажите, от които се раждат вината.

Съвършенството и независимостта са тясно свързани. Едното гарантира продължаващото съществуване на другото и обратното.

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.