Район: LANGUEDOC
Изба Френч Блуум

Френч Блуум:
ОРГАНИЧНО ФРЕНСКО ПЕНЛИВО ВИНО, 0.0% АЛКОХОЛ


Проектирани в хармония с природата тези органични пенливи вина без алкохол запазват най-важното. Всички кювета на Френч Блуум са направени от 100% натурални и органични съставки, което води до естествено здравословна напитка с ниско съдържание на калории. От избора на гроздето  до бутилирането, това безалкохолно френско пенливо вино е резултат на прецизен бленд от деалкохолизирани органични вина Шардоне и Пино Ноар и естествени съставки. Създателите на продуктите вярват, че най-добрите храни и напитки се раждат по естествен начин от земята, затова тези вина без алкохол също са и без оцветители, консерванти, сулфити и добавена захар.

Виж като Решетка Списък

Настрой низходяща посока
на страница

„Биологичното френско грозде придава приятна киселинност на избраното за най-доброто безалкохолно пенливо розе без алкохол, а красивите бутилки призовават за празнуване веднага щом отворите тапата.“ - CNN


Повече от две години изследвания, разработки и технически нововъведения са необходими, за да се постигне балансът и ароматната сложност на деалкохолизираните вина “Льо Блан” и “Льо Розе”. Екип от експерти разработва нови техники и средства, вдъхновени от чудесата на природата, за да сътвори една толкова изтънчена и уникална рецепта. Така структурата на пенливите вина на Френч Блуум достига благороден характер, сравним с този на шампанското и изисканите вина. За да се запазят целостта на вкусовете и да се  предложи възможно най-здравословното пенливо вино, тези органични вина се подлагат на ръчен процес на деалкохолизация, който води до 0,0% алкохолно съдържание. Добавянето на фините мехурчета към безалкохолните вина става по елегантен начин в края на процеса.

Много повече от алтернатива на класическите вина, безалкохолните шедьоври на Френч Блуум въплъщават емоция, характер, индивидуалност, която вашите гости ще могат да оценят, за да направят всички ценни моменти на споделяне “искрящо” вълнуващи. 

ОСНОВАТЕЛКИТЕ

Маги Фрережан-Тетанже и Констанс Яблонски

Дългогодишни приятели, Констанс и Маги, които живеят от двете страни на Атлантическия океан, се срещат отново в Париж през 2019 г. Маги, директор на авторитетния гид за висша гастрономия “Мишлен”, е бременна с близнаци. Констанс преследва кариерата си на топ модел. И двете са водени от стремеж към благополучие във всяка една област на живота. Като чести гости на различни социални събирания те осъзнават, че безалкохолни, празнични и изискани напитки не съществуват. Така се ражда идеята за Френч Блуум. Чрез своя иновативен, основан от жени генезис, марката Френч Блуум дава алтернатива и привлича онези, които искат да празнуват елегантно и различно, като се възползват максимално от ценните моменти, споделени с приятелите и семейството. Букет от това, от което са направени спомените...

За да ги подкрепят в техния амбициозен и революционен проект, към съоснователките  на Френч Блуум се присъединяват двама експерти от света на френските вина и шампанско.

Родолф Фрержан-Тетанже, изпълнителен директор на Къщата за шампанско Фрержан Фрер , базирана в Авиз, фокусирана единствено върху шампанско от първокласни Гран и Премие Крю. Доказан предприемач и съпруг на Маги, той допринася със своите познания в разработването на вината и дава необходимите технологични инструменти и експертиза необходими за изграждането на уникалната вкусова архитектура на Френч Блуум.

Карл Елин, бивш ръководител на Къщата за шампанско Круг, във Франция и САЩ, се присъединява към приключението на тази нова безалкохолна иновация, носейки със себе си уникално френско ноу-хау. Неговото изключителното разбиране на процесите на правене на вино с мехурчета, помага да се разработи новото съвършенство на Френското пенливо вино.

НЯМА ПАРТИ БЕЗ АЛКОХОЛ?
НЕ И ЗА НАС!

Създадени, за да позволят на всеки да празнува големи и малки събития с еднакво удоволствие, вината на Френч Блуум дават единствена по рода си алтернатива. Това са безалкохолни органични пенливи вина посветени на тези, които искат да съберат любимите си хора и да празнуват без никакво притеснение. Това позволява на всеки човек от всички сфери на живота да се срещне, сподели и празнува истински заедно. Амбицията на Френч Блуум е да бъде в сърцето на тези моменти на празничност, които позволяват на всеки да отстоява своята уникалност, без компромис, докато се наслаждава на истински автентични моменти с другите. 

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.