Château d’Esclans Limited Estate Collection case

За нас е удоволствие да представим на вашето внимание престижната колекционерска кутия, която включва по две бутилки от трите премиум вина на избата: “Шато д‘Есклан”, “Ле Клан” и “Гарус”.

Много ограничено количество от тези колекционерски кутии бяха произведени за целия свят и ние се чувстваме привилегировани, че можем да предложим част от тях на българския пазар.

При закупуването на колекционерската кутия, освен че се сдобивате с истинско „розово съкровище“, получавате и специална покана за посещение на избата във Франция. Поканата,
която ще откриете във всяка кутия, представлява лично послание от собственика Саша Лишин и
дава възможност за частно посещение на Шато д’Есклан и персонализирана дегустация на всички
вина. Трябва само да регистрирате уникалния колекционерски номер, който е върху нея на [email protected]

999,90 лв.

Налично

Какво съдържа:

Garrus - 750ml
Garrus - 750ml x 2

Едва ли има по-точно описание, от това, което прави винения критик Джеймс Съклинг, когато пише за Гарус: “Най-великото Розé, създавано до сега!” или неговата знаменита колежка Джансис Робинсън: “Най-доброто Розé в света!” и още “Гарус вдигна нивото на розовите вина завинаги!”, “Розé превърнало се в култ!”

Разгледайте още от предложенията ни за розе.

Les Clans - 750ml
Les Clans - 750ml x 2

Възможно ли е Розово вино да бъде голямо вино? Отговорът е да, Ле Клан! Грозде от стари лозя, строга селекция на най-добрите и узрели зърна, вино от 90% самоток, никаква мацерация, 10 месеца ферементация в 600-литрови дъбови бъчви при конролирана температура, батонаж два пъти седмично и не на последно място, човекът зад виното – един от най-добрите технолози в света – Патрик Леон. Ултра-премиум продукт, Розе Гран Крю!

Разгледайте още от предложенията ни за розе.

Château d’Esclans - 750ml
Château d’Esclans - 750ml x 2

Шато д‘Есклан или „виното на Шатото“ е специален продукт за избата. Гроздоберът се осъществява от изгрев до обяд, с цел запазване всички качества на гроздето. След ронкането, зърната са контролирани от „механично око“, което изхвърля лошите зърна. По-голямата част от виното идва от „самоток“, свободно изтекъл сок и съвсем лека преса за останалата част. Липсва мацерация.

Разгледайте още от предложенията ни за розе.

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.