Бели вина за всеки повод и празник

Кашон с бели вина за всеки от вашите празници, вечери и събирания. Селекция от различни сортове и райони, които ще задоволят и най-взискателните гости, ще се съчетаят прекрасно с разнообразие от ястия.

115,00 лв. Цена 135,29 лв.

Налично

Какво включва:

Cuvée Brut “Bollé” - 750ml
Cuvée Brut “Bollé” - 750ml
Кюве от 100% Глера. Свежо и пенливо предложение, спуманте, подходящо за всеки случай. Спуманте или по-скоро Просеко, фино, младо и очарователно.
Valentino Cortese Gavi DOCG - 750ml
Valentino Cortese Gavi DOCG - 750ml

Това Гави има честта да носи името на известния генерал Валентино Сарторе, който е живял няколко години в Роверето ди Гави. Нежни леки аромати, приятно и изискано на вкус, сухо вино, което може да се опитва за всеки повод и събитие.

Sauvignon Friuli Colli Orientali DOC - 750ml
Sauvignon Friuli Colli Orientali DOC - 750ml

Фриули е един от най-добрите райони за производство на бели вина в света. Тук е един от най-качествените тероари за Совиньон. Совиньон на Волпе Пасини е пример за автентично вино, с отличителна ароматна сложност и вкус.

“Alceo” Fiano Salento Bianco IGT - 750ml
“Alceo” Fiano Salento Bianco IGT - 750ml

Фиано е от най-старите класически сортове на Южна Италия. Има документи, които показват, че древните римляни със сигурност са отглеждали гроздето. Вероятно древните гърци също са го отглеждали и може би те са го занесли за първи път в Италия. Известнaта винена историчка и критичка Джансис Робинсън идентифицира сорта грозде като този, от който се е правело виното „Apianum”, толкова обичано от римляните.

Branciforti Terre Siciliane Bianco IGT - 750ml
Branciforti Terre Siciliane Bianco IGT - 750ml

Свежо и ароматно Катарато, отглеждано в района на Трапани, под постоянна вентилация на въздуха от Средиземно море. Виното разкрива приятна киселинност, която повишава елегантността и ароматите. Изцяло ръчен гроздобер. Грозде от слънчевите склонове на Трапани (западната част на Сицилия).

Jasmin Terre Siciliane IGT - 750ml
Jasmin Terre Siciliane IGT - 750ml

Силно ароматният местен сорт грозде Зибибо ни дава едно изключително вино, изпълнено със стил и финес, очарователно и елегантно. Изцяло ръчен гроздобер в района на Трапани от лозето Дагла Боромео.

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.