Прaзнична селекция от пенливи вина

„Най-лесният начин да победиш изкушението е като му се отдадеш“, казва Оскар Уайлд. И наистина пенливите вина със своята закачливост, искреност, неподправеност са вълнение и зов към  сетивата. Само един кашон, а  колко много изкушения.

95,00 лв. Цена 111,77 лв.

Налично

Какво включва:

Cuvée Extra Dry “Bollé” - 750ml
Cuvée Extra Dry “Bollé” - 750ml
Кюве от 100% Глера. Свежо и пенливо предложение, спуманте, подходящо за всеки случай. Спуманте или по-скоро Просеко, фино, младо и очарователно.
Rosé Extra Dry “Bollé” - 750ml
Rosé Extra Dry “Bollé” - 750ml
Кюве от 100% Манзони. Искрящо, пенливо вино, произведено по свежия и жив метод “шарма” в стил “Розé”. Избрано в Топ 10 на “Пенливи вина от целия Свят” на Уайн Ентусиаст!
Dirupo Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - 750ml
Dirupo Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - 750ml

“Дирупо” е специален продукт, плод на изцяло ръчен, “героичен” подход към Просеко. Казано по друг начин – целият тероар на Кол Сан Марино в бутилка. Невъзможни лозя, разположени по склонове с голяма денивелация, уникален микроклимат и почви, органичен подход. Подписано Стефано Пола.

Разгледайте още от категорията просеко.

Duc de Paris Brut - 750ml
Duc de Paris Brut - 750ml

Това пенливо вино е произведено следвайки „Методът Шарма“ с вторична ферментация в затворен иноксов резервоар. Вината, които се използват са предварително третирани и внимателно подбрани. След това се добавя захар и дрожди, от които се получават мехурчетата. Когато ферментацията приключи виното се филтрира преди бутилиране.

Duc de Paris Brut Rosé Prestige - 750ml
Duc de Paris Brut Rosé Prestige - 750ml

Розовите вина станаха синоним на лятото и лятното настроение. „Дюк дьо Пари Брут Розе Престиж“ е  свежо, ободряващо розово пенливо вино, което може да се консумира „от пладне до полунощ“.
Пенливо вино получено чрез естествена вторична ферментация в затворен съд. Готовите вина се подбират внимателно и се обработват преди отново да ферментират. След това се добавят захар и дрожди, които рестартират ферментацията. Отделя са въглероден двуокис, който по естествен начин газира виното. Вината се филтрират преди бутилиране.

Soir de Paris Brut - 750ml
Soir de Paris Brut - 750ml

Пенливото вино за Коледните празници и Нова Година.
Пенливо вино от най-висок клас, вдъхновено от величието на Френската столица и създадено по класически метод. Изборът на различни сортове са в основата на получаването на съвършен баланс.
„Соар дьо Пари“ е качествено естествено пенливо вино, което дължи своята оригиналност на много опит и познания при смесването на сортовете и постигане на хармоничен вкус с много лек дозаж. Всяко вино се винифицира отделно и лежи в иноксови ферементатори върху утайки за 6 месеца, за да добие характерните за всеки сорт качества.

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.