Нашите бестселъри

Нашите абсолютни бестселъри! Има вина, които се харесват на всички. Истински „звезди“ във винения лист. И когато ги изберем ние знаем, че пак ще бъдем очаровани. Винаги.

Съдържа: 6×750ml

193,00 лв. Цена 227,06 лв.

Налично

Какво включва:

Dirupo Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - 750ml
Dirupo Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG - 750ml

“Дирупо” е специален продукт, плод на изцяло ръчен, “героичен” подход към Просеко. Казано по друг начин – целият тероар на Кол Сан Марино в бутилка. Невъзможни лозя, разположени по склонове с голяма денивелация, уникален микроклимат и почви, органичен подход. Подписано Стефано Пола.

Разгледайте още от категорията просеко.

Whispering Angel - 750ml
Whispering Angel - 750ml

“Уиспъринг Ейнджъл” е най-популярното розово вино в света. Продава се в повече от 100 страни. Това е най-силната марка излязла от Франция за последните 20 години. В Америка 20% процента от консумацията на Френско розé се пада на “Уиспъринг Ейнджъл”. Винените критици го обожават, всички най-значими винени гурута са единодушни, че е “най-готиното нещо, което можеш да опиташ” или “стандарт за Провансалско розé”.

 

Разгледайте още от предложенията ни за розе.

Tradition Bordeaux Supérieur - 750ml
Tradition Bordeaux Supérieur - 750ml

Вино с благороден произход, предимно каменисти почви, уникален тероар, различен от този на другите Бодро Супериор. Очарователно Бордо, за всеки и за всеки повод.

Разгледайте още от нашите предложения за червено вино.

Chablis AOC - 750ml
Chablis AOC - 750ml

Въпреки, че географски Шабли е част от Бургундия, това е уникален тероар отделен от голямото цяло. Тук Шардонето е Кралят! Този благороден сорт се влияе много от спецификата на мястото. Всяко Шабли носи по отчетлив начин всичко присъщо за района – древни почви, особен климат, човешко познание.
Кристална бистрота, светло жълт цят примесен със светло зелено говорят за силен характер, който избухва в минерална прецизност и финес. Автентично Шабли като за учебник.

Attitude Sauvignon Blanc - 750ml
Attitude Sauvignon Blanc - 750ml

„Атитюд“ Совиньон Блан е специално вино направено със същото внимание към детайлите като големите вина от Сансер на Паскал Жоливе. Със своите изразителни флорални и плодови аромати, свежест и минерали, това е автентичен Совиньон Блан от най-доброто място и родина на сорта – долината на река Лоара.

Etichetta Bianca Cortese Gavi DOCG - 750ml
Etichetta Bianca Cortese Gavi DOCG - 750ml

Най-традиционното вино на Ла Сколка, направено от млади лозя от сърцето на Роверето ди Гави, което е истинско Гран крю на района. Вино „икона“ за италианското винопроизводство.

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.