
Ликьорът от Кафе и Коняк на Франсоа Пейро е забележителна напитка, изискано съчетание от коняк от най-висок клас Гранд Шампан и натурален екстракт от кафе. Използва се единствено най-високо качество кафе „робуста“. Този елегантен продукт се цени заради баланса между сладостта и леката горчивина на кафето. Вкусът е хармоничен и балансиран, с деликатна сладост и кадифена текстура, която оставя дълготраен и приятен послевкус. Идеален е за консумация самостоятелно или като изискан акомпанимент към десерти или коктейли.
Ликьорът от Кафе и Коняк на Франсоа Пейро е забележителна напитка, изискано съчетание от коняк от най-висок клас Гранд Шампан и натурален екстракт от кафе. Използва се единствено най-високо качество кафе „робуста“. Този елегантен продукт се цени заради баланса между сладостта и леката горчивина на кафето. Вкусът е хармоничен и балансиран, с деликатна сладост и кадифена текстура, която оставя дълготраен и приятен послевкус. Идеален е за консумация самостоятелно или като изискан акомпанимент към десерти или коктейли.
François Peyrot Liqueur Café and Cognac de Grande Champagne
Франсоа Пейро Коняк "Наследство" Ор д'аж в дървена кутия за подарък
Цвят: Кафе.
Аромат: Интензивен и освежаващ аромат на кафе и леки карамелизирани нотки на кафява захар.
Вкус: Мек и ободряващ вкус на печен шоколад и еспресо аромати, комбинирани с малко сладост и някои билкови нотки.
Процес и отлежаване: Внимателен подбор на най-добро кафе „робуста“. Следва мацерация на кафето с дестилат, за да се се получи така желения екстракт.
Ликьорът се получава от "сглобяването" на коняк Премие Крю Гранд Шампан и естествен дестилатен екстракт от кафе, захарен сироп и дестилирана вода.
Ликьорът отлежава за две години в нови дъбови бъчви.
Съчетание с храна: Идеален като дижестив, отличен с разнообразие от десерти, особено ценен като „тайната“ съставка за премиум коктейли.