След дълги години опит и следване на принципите на интегрираното земеделие през 1990 година от Албер Бишо решават, че е дошло време да преминат към биологично земеделие. През 2014 година земеделските практики на избата са сертифицирани като органични. През 2021 се ражда MR. NO Sulphite или Г-н Без Сулфити. Първото вино на избата от сертифицирани „био“ лозя, направено без добавяне на сулфити, дрожди, не се филтрира, оцветява или подлага на каквито и да е допълнителни манипулации.
Прекрасно вино за вашата трапеза, което ще впечатли със своите искрени аромати, смела визия и стил, носещи неподправени позитивни емоции.
Цвят: Интензивен рубинен цвят. Аромат: Привлекателни аромати на касис, боровинка и синя слива. Вкус: Мек и балансиран, фин плодов вкус, подкрепен от меки танини.
Отлежаване: Ферментира между 10-15 дни в инокс при контролирана температура. След това отлежава между 5 и 6 месеца в инкосови ферментатори. Съдържа много ниски нива на естествени сулфити и тъй като виното не е филтрирано, е възможно наличието на лека утайка в дъното на бутилката.
Температура на сервиране: темперирано на 12°-13° Съчетание с храна: Отлично с печени или варени червени меса, птици, зеленчуци на грил и меки сирена. Потенциал на съхранение: до три години.