Виното е направено по “Метода Шарма” с вторична ферментация в иноксови ферментатори. Базовите количества грозде са подбирани внимателно от енолозите. След това те се обработват преди ферментацията, добавят се дрожди и се дозира захарта. По този естествен начин се получава газирането на пенливото вино. След ферментация, виното се филтрира и след това идва ред на бутилирането.
Цвят: Бледожълт цвят с ярки отражения.
Аромат: Свеж и плодов, аромати на бели плодове и бели цветя.
Вкус: Свежо вино с добра киселинност. Изтънчен послевкус и ободряващ финал.
Винификация: Вторичната ферментация е по метода “Шарма”. Използват се селектирани дрожди.
Температура на сервиране: 8°-10°
Съчетание с храна: Идеално като аперитив, съчетава се с бяло месо, риба и десерти.
Потенциал на съхранение: До 3 години.