





Чисто и естествено.
Брут Натюр шампанско е с “дозаж” или остатъчно съдържание на захар под 6 грама на литър (между 0 и 6 грама), характеризира се с по-ниско ниво на сладост. Изключителен пример за такова шампанско е Билекар-Салмон Брут Натюр. Иновативният стил на Билекар-Салмон Брут Натюр се състои в създаването на дискретен и балансиран чар на трите сорта грозде на Шампан. При “дозажа” не се добавя абсолютно никаква захар.
Тип вино:Пенливо Вино
Производител:Billecart-Salmon
Реколта:N/V
A.B.V.:12%
Държава:France
Регион:Шампан (Champagne)
Грозде:Пино Мьоние, Пино Ноар и Шардоне
Билекар-Салмон Брут “Натюр” без добавена захар
Цвят: Интензивни отблясъци от бледо злато, подкрепени от на пенливата кристална течност.
Аромат: Шампанско със сложни и съблазнителни аромати на сушени плодове и бриош, комбинирани с цветисти и цитрусови нотки.
Вкус: Очарователен вкус с нотки на бели плодове, бисквити, подкрепен от хармонична минералност, което води до сензационен балансиран завършек.
Отлежаване: Между 50% и 60% от вината са предварително отлежали, като всяко минимум 40 месеца върху утайки.
Температура на сервиране: 8°-10°
Съчетание с храна: Насладете се на Брут Натюр със скариди, миди на скара и севиче.
Потенциал на съхранение: над 10 години.