Виното е емблематично за избата е създадена през 1970 г. С покупката на имота на север от Монталчино – Пелагрили от Сиро Паченти, се поствя началото на една легенда. През 1988 г. ръководството премина в ръцете на сина му, Джанкарло Паченти. Това е и реколтата, през която Брунело ди Монталчино “Плеагрили” е бутилирано за първи път. Годишно се произвеждат около 20 000 бутилки.
Вкус: Вкусът е ароматен и мек, дълбок и хармоничен. Вкусното небце предлага нотки на къпини, конфитюри от боровинки и зрели черни плодове, заоблени танини и дълъг и топъл послевкус.
Отлежаване: Във Френски нов дъб за 24 месеца и след това минимум една година в бутилка.
Температура на сервиране: 14°-16°
Съчетание с храна: Крехко печено агнешко месо, печен фазан, тосканска пържола и колбаси, месо от диво прасе в сос и твърди сирена като пармезан и пекорино.
Потенциал на съхранение: До 30 години.
Сиро Паченти, Siro Pacenti
Монталчино, Montalcino
Червено, Red
Въпроси
Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.