Пино Ноар от стари лозя на вързраст над 40 години. Различното изложение на лозята създава истинска мозайка от парцели, което позволява на виното да развие сложен и дълбок характер. Старите лозя придават още забележителна концентрация и директни, сложни аромати.
Аромат: Привлекателни аромати на касис, боровинка и синя слива.
Вкус: Мек и балансиран вкус с дъбови нотки и приятен звършек..
Отлежаване: . Ферментира между 18-25 дни в дъбови бъчви при контролирана температура. 30% виното отлежава в дъбови бъчви за 12 месеца, а останалата част в иноксови ферментатори.
Температура на сервиране: 16°-17°
Съчетание с храна: Отлично с печени или варени червени меса, птици, зеленчуци на грил и меки сирена.
Потенциал на съхранение: Над 5 години.
Албер Бишо, Albert Bichot
Бургундия, Burgundy
Червено, Red
Въпроси
Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.