Vodka Legend of Kremlin + Gift box - 700ml

Според легендата около 1430 г. руският монах на име Исидор от Чудовия манастир в Кремъл открива първата рецепта за руска водка.

Известна първоначално като „хлебно вино“, скъпоценното творение на Исидор дълго време се произвеждало само във Великото московско княжество единствено за членовете на църквата и руските кралски особи.

Днес легендата живее под формата на най-луксозната чиста зърнена водка на Русия. Произведена с най-висок клас спирт от зимна пшеница и комбинирана с мека изворна вода от собствения артезиански кладенец на дестилерията, „Легенда Кремля“ е една от малкото руски водки, които все още се произвеждат в традиционни медни съдове.
Превъзходната чистота на марката се постига чрез дълъг процес на дестилация от пет части, използвайки кокосови въглища с платина, мраморен пясък и филтрация от брезови въглища.

Развивайки се бързо на международните пазари, „Легенда Кремля“ в момента се намира в луксозните магазини за напитки и в реномирани барове и ресторанти по целия свят.

Световната репутация идва и от факта, че е официалната напитка на Руската Дума.

71,90 лв.
Информация
Разфасовка 700ml
Държава Русия
Информация
Alc. % 40°

Vodka Legend of Kremlin

Водка “Легенда Кремля”

 

Цвят: кристално чист, прозрачен цвят.

Аромат: мек, леко пикантен нос.

Вкус: мек, изчистен вкус, леки нотки на зърна, леко пикантен послевкус на ванилия и препечен хляб, който я изпълва с живот.

Температура на сервиране: 8-10°С

Какво е това? Отбележете "Запомни ме" за достъп до вашата пазарска кошница на този компютър, дори ако не сте влезли.