Смесени кашони

Добре дошли в Розовото Царство – Прованс. Открийте магията на розето стъпка по стъпка с възможно най-добрата селекция от вина. Докоснете се до легендата Шато д‘Есклан.

Съдържа: 6×750ml

Нашите абсолютни бестселъри! Има вина, които се харесват на всички. Истински „звезди“ във винения лист. И когато ги изберем ние знаем, че пак ще бъдем очаровани. Винаги.

Съдържа: 6×750ml

Специална селекция от различни бутилки вода Сант Аниол е вашия ключ към опознаване на една от най-чистите и реномирани вулканични води на Испания.

Водата Сант Аниол може да бъде намерена в най-престижните ресторанти и хотели в света.

Съдържа: 4× 750ml и  2× 1 litre

Когато избираме вино, ние все едно избираме книга. Защото виното разказва истории. В този кашон са побрани много пленителни истории, разкази за виното и живота на велики хора.

Съдържа: 6×750ml

Всички харесваме Розе! Искаме повече и повече. Розов кашон с вина от емблематични райони – Южна Франция, Сицилия, Лоара, Пиемонте, Прованс, Венето.

Съдържа: 6×750ml

„Най-лесният начин да победиш изкушението е като му се отдадеш“, казва Оскар Уайлд. И наистина пенливите вина със своята закачливост, искреност, неподправеност са вълнение и зов към  сетивата. Само един кашон, а  колко много изкушения.

Съдържа: 6×750ml

Кашон с червени вина за всеки от вашите празници, вечери и събирания. Селекция от различни сортове и райони, които ще задоволят и най-взискателните гости, ще се съчетаят прекрасно с разнообразие от ястия.

Съдържа: 6×750ml

Кашон с бели вина за всеки от вашите празници, вечери и събирания. Селекция от различни сортове и райони, които ще задоволят и най-взискателните гости, ще се съчетаят прекрасно с разнообразие от ястия.

Съдържа: 6×750ml

Валдобиадене е един от най-вълнуващите райони на Италия. Лозята се намират на изумително стръмни склонове, където за да се отглеждат са нужни специални познания, смелост и отдаденост. С една единствена цел – получаване на най-нежните балончета и най-финия вкус! Селекция от пенливи вина от избата звезда на Просеко – „Андреола“.

Съдържа: 6×750ml

Най-лесният начин да се насладите на Италия с нейните различни бели сортове. Колко много наслада, която е побрана в един кашон с Пино Гриджо, Рибола Джала, Грило, Гарганега, Кортезе, Кариканте и Катарато.

Съдържа: 6×750ml

Бордо е един от най-реномираните и престижни винени райони в света. На вашето внимание един кашон, с който ще научите много за района и ще можете да опитате Клере, вино без сулфити, чист Каберне Фран (нещо рядко за Бордо) и легендарната област Сент-Емилион с Гран Крю.

Съдържа: 6×750ml

“Не мога да живея без Шампанско“, казвал Наполеон и замахвал да „сабрира“ поредната бутилка със сабята си. И ако перифразираме френския монах Периньон, с този кашон вие ще можете да „пиете звезди“. Едно от най-вълнуващите преживявания с легендарната изба, Билекар-Салмон.

Съдържа: 6×750ml

Най-лесният начин да се насладите на Италия с нейните различни червени сортове. Колко много наслада, която е побрана в един кашон с Неро д‘Авола, Сира и Мерло, Корвина, Нерело Маскалезе и Нерело Капучио, Фрапато и Периконе.

Съдържа: 6×750ml

Имате желание за приключения в света на белите вина? Това е вашият кашон. Какво пътуване само – Валдобиадене, Сицилия, Пиемонт, Елзас, Сансер, Бургундия… Истински „бели“ съкровища!

Съдържа: 6×750ml

Бургундия е сбор от уникални тероари! Един сорт, Пино Ноар, във всичките му Бургундски превъплъщения. От най-северната лозе, Фисен, до най-южното, Маранж, ние ще ви разходим из червена Бургундия, събрана в един вълшебен кашон с червено вино.

Съдържа: 6×750ml

Бургундия е сбор от уникални тероари! Един сорт, Шардоне, във всичките му Бургундски превъплъщения. От Шабли до Кот Шалонез, ние ще ви разходим из бялата Бургундия, събрана в един вълшебен кашон с бяло вино.

Съдържа: 6×750ml

„Не се бойте от съвършенството, защото никога няма да го постигнете“ казва Буковски. Ние пък казваме, че дори да не можем да го постигнем, можем да го опитаме. На вашето внимание предлагме част от Италианското съвършенство при белите вина.

Съдържа: 6×750ml

„Не се бойте от съвършенството, защото никога няма да го постигнете“ казва Буковски. Ние пък казваме, че дори да не можем да го постигнем, можем да го опитаме. На вашето внимание предлагме част от Италианското съвършенство при червените вина.

Съдържа: 6×750ml

Имате желание за приключения в света на червените вина? Това е вашият кашон. Какво пътуване само – Бордо, Сицилия, Бургундия, Фриули, долината на Рона и Монталчино… Истински „червени“ съкровища!

Съдържа: 6×750ml